Ga naar de inhoud

Hoe zorg jij ervoor dat je hoofd en lijf weer op een lijn komen?

Kies voor een leven vol bezieling, verbinding en vrijheid​

Je zou zo graag eens meer verbinding willen
voelen met je lijf, maar…

Je hebt geen idee hoe je vanuit je hoofd meer contact kunt maken met je leven. Her en der volg je wat inspirerende kanalen, maar het
dringt niet helemaal tot je door. Het ontbreekt je aan focus en moed voor échte
verdieping in en met jezelf. Je hebt het gevoel het allemaal alleen te doen. Je
hikt er tegenaan dat anderen om je heen veranderen en je het gevoel hebt stil
te staan. Steeds neem je je voor om een verdiepende workshop/programma/studie
te volgen. Je maakt tijd vrij in je agenda, maar toch lijken er steeds andere
dingen voorrang te vinden. En voor je het weet is de nieuwe week alweer
voorbij.

Herken je dit?

“Ik lijk wel een wandelend hoofd op stokjes”

Hoe fijn zou het zijn als

Dat zou toch enorm fijn zijn? Omdat ik dagelijks cliënten zie worstelen met uitdagende (levens) vragen heb ik mijn jarenlange praktijkervaring gebundeld in de cursus Holistisch leven:

“Herontdek jouw stroom”

Wat anderen zeggen:

De oefeningen brengen me in contact met mijn lijf, iets wat me met mezelf niet zo gemakkelijk lukt.
(J.)

Confronterende en hele helpende vragen
(A.)

Een heel gedegen boekwerk waar ik elke weekend ruimte voor wilde maken!
(T.)

Wat doet autobiografisch schrijven met me?

De werkvorm autobiografisch schrijven brengt me in contact met mijn binnenwereld. Als ik in de ochtend in mijn dagboek schrijf, is het alsof mijn onderbewuste spreekt. Het brengt me vaak meer helderheid. Als ik me bijvoorbeeld onrustig voel en de tijd neem te schrijven, wordt vaak duidelijk wat de onrust mij wilt vertellen. Tijdens het schrijven maak ik ruimte voor dat wat er is, waarin alle gedachten, gevoelens en emoties voorbij komen, hoe negatief of lelijk ze ook kunnen zijn.

Juist omdat het mij zoveel brengt, wil ik ook jou laten kennismaken met deze werkvorm.

Wat jij krijgt

Het is een online cursus gegoten in een offline jasje; het werkboek is de basis. Vanaf het papier maak je uitstapjes naar podcasts, filmpjes en visualisaties. In het werkboek maak ik veel gebruik van de werkvorm autobiografisch schrijven.

Nu voor slechts €97

massage nijmegen maaike het stroomt in jou

Over mij

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen mogen faciliteren in voelen. Zie mij als ruimte schepper, als reisgids, als facilitator. Als kind stelde ik vele vragen en wilde ik de wereld om mij heen ontdekken. Een vriendin noemde de kwaliteit die ik hierdoor heb ontwikkeld; Zorgvuldige nieuwsgierigheid.

Inmiddels ben ik meer dan een decennium op het bewustwordingspad. Allemaal opgedane kennis en ervaring, zowel voor mij als persoon, als de universele waarden. Met zorgvuldige nieuwsgierigheid wil deze kennis en ervaring aan jou doorgeven. Anders zou de kennis immers verloren gaan. Vanuit nieuwsgierigheid gaan we samen verder op weg op je bewustzijnspad, je spirituele pad, je weg van bewustwording.

In deze online cursus ondersteun ik je stap voor stap bij het maken van meer verbinding en creëren van meer verdieping in je lijf en je leven.

“Met aandacht en tijd kom ik steeds een laag dieper in mezelf”