Meteen naar de inhoud

Algemene voorwaarden – stilte retraite

 • We bewaren e-mailadressen van deelnemers in ons bestand voor toekomstige e-mails over stilte retraites. Deelnemers kunnen zich hiervoor te allen tijde afmelden door een mail te sturen naar maaike@hetstroomtinjou.nl. Het bewaren van deze mailadressen doet Het stroomt in jou volgens de AVG.
 • Het stroomt in jou en aanverwante partners behoudt zich het recht om tijdens de stilte retraite gemaakte foto’s/video’s te gebruik voor archief- en promotiedoeleinden. Indien vooraf of tijdens een activiteit alsnog een verzoek komt om niet op foto/video vastgelegd te worden, zullen Het stroomt in jou en aanverwante partners altijd proberen om hier gehoor aan te geven.
 • Graag wijzen wij je erop dat je op eigen verantwoordelijkheid deelneemt aan de stilte retraite. Als organisatoren aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor ongevallen, overlijden en/of elke vorm van lichamelijk of geestelijk letsel, die de deelnemer voorafgaand aan, tijdens of na afloop van de stilte retraite overkomt. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor schade, vermissing of diefstal van goederen die de stiltezoeker/deelnemer voorafgaand, tijdens of na de stilte retraite in zijn bezit heeft. Op het moment dat je je als deelnemer aanmeldt voor een onze activiteiten ga je hiermee akkoord. 
 • Het kan gebeuren dat je, om welke reden dan ook, jouw deelname aan onze stilte retraite(s) wilt annuleren. Zodra je dat weet verzoeken wij je om dat via maaike@hetstroomtinjou.nl te melden. Afhankelijk van de termijn waarbinnen je annuleert, hebben wij al kosten gemaakt en is het niet altijd mogelijk om het volledige bedrag terug te krijgen. Daarom werken we met een annuleringsregeling:
  • Indien je korter dan 12 weken en 2 dagen voor aanvang retraite annuleert, zijn wij genoodzaakt 15% van het bedrag in rekening te brengen.
  • Indien je korter dan 8 weken en 2 dagen voor aanvang retraite annuleert, zijn wij genoodzaakt 65% van het bedrag in rekening te brengen.
  • Indien je korter dan 2 weken en 2 dagen voor aanvang retraite annuleert, zijn wij genoodzaakt 100% van het bedrag in rekening te brengen.
 • Annuleren door corona: we zitten in een bijzondere periode waarbij onzekerheid rondom gezondheid een groter aspect in ons dagelijks leven inneemt dan we gewend zijn. Dat vraagt om specifieke uitleg. Ook in geval van corona(verschijnselen) zijn wij genoodzaakt bovenstaande annuleringsvoorwaarden in acht te nemen. Wij zijn verplicht enkele vragen te stellen omtrent jouw persoonlijke gezondheid en coronaverschijnselen. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.
 • Tijdens onze stilte retraites volgen we de richtlijnen van het RIVM. Het houden van 1,5 meter afstand is mogelijk tijdens onze stilte retraites. Wij vragen deelnemers met corona(gerelateerde) klachten thuis te blijven.