Ga naar de inhoud

Eindejaars nieuwsbrief | Het stroomt in jou groeit!

  • door
Eindejaars nieuwsbrief

Hoi mede ontspanningszoeker!

De eindejaars nieuwsbrief in je mailbox. In 2019 heb je (hopelijk) een massage van me mogen ontvangen en daarmee was je onderdeel van mijn droom die uit is gekomen. Afgelopen jaar staat in het teken van trouw blijven aan mezelf; de stap nemen om uit loondienst te gaan met beide benen in het ondernemersavontuur te springen. En dat is gelukt! In deze eindejaars nieuwsbrief lees je hoe het mij vergaan is.

Hoe zag 2019 er voor Het stroomt in jou uit?
  • De nodige massagemeters, met meer dan 120 massages in mijn eigen praktijk ruimte
  • Maar liefst 40 Vierdaagse wandelaars gemasseerd
  • Inmiddels over de helft van de studie Medische en Psychosociale Basiskennis
  • Gestart met de verdiepende Integrale Massage opleiding, zodat ik meer op therapeutische basis ga masseren
  • Het begeleiden van vier stilte weekenden voor 35+’ers bij Stichting leerhuis Westerhelling. Een pilot en een kans die ik met beide handen aangreep. Na jaren zelf stiltezoeker te zijn geweest bij deze stichting, mocht ik mijn licht doorgeven als begeleider. Hopelijk krijgt dit in 2020 een vervolg. Weet jij een project wat extra handjes kan gebruiken? Ik sta dienstbaar ter beschikking voor rollen zoals begeleider, kok, gastvrouw, organisator, masseur en coördinator.
  • De december cadeaukaart is een groot succes! Ook jou gun ik me-time, het loslaten van de feestdagen stress, het (weer) laten stromen van binnen en een frisse start in januari. Een afspraak maken? Klik hier voor de online agenda. Tot volgend jaar!
  • Terugkijkend op mijn eerste jaar, voelt als een verrijking. Ik ben nog veel aan het zaaien en er wordt ook al geoogst! Mijn nieuwe intenties en hartsverlangens voor 2020 borrelen in me en krijgen ruimte op een nieuw moodboard. Wat zou jij voor 2020 willen visualiseren?

De kortste dagen van het jaar, vragen om bezinning. Hoe lijfelijk was jou jaar? Hoe heb jij 2019 belichaamd? Wat was dit jaar ‘op jou lijf geschreven’?

Ik wens jou, je familie en je vrienden warme decemberdagen toe, vol met licht, sprankelingen en in verbinding zijn met je pracht lijf.

Tot volgend jaar!

Liefs,

Maaike

P.s. Als je Het stroomt in jou leuk vindt, mij een warm hart wil toedragen én me wilt helpen groeien, geef dan een ★★★★★ waardering op Google.

Laat hier je prikkelen door de blogs over natuur, stilte, aanraking en nog veel meer.